Advertisement

Παμπλο Γκαρσια Προπονητησ / ΠΑΟΚ: «Κυρίες και κύριοι, ο Πάμπλο Γκαρσία...» (ΒΙΝΤΕΟ ... - Μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση aπό inpaok.com:

Παμπλο Γκαρσια Προπονητησ / ΠΑΟΚ: «Κυρίες και κύριοι, ο Πάμπλο Γκαρσία...» (ΒΙΝΤΕΟ ... - Μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση aπό inpaok.com:. Ο πάμπλο γκαρσία με δάκρυα στα μάτια αφιέρωσε την κατάκτηση του κυπέλλου στην οικογένεια του αλλά και στους. Μία μέρα μετά τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας, στη θεσσαλονίκη πανηγυρίζουν και στον πειραιά έχουν νεύρα. Συγκινημένος εμφανίστηκε ο πάμπλο γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού. Ο πάμπλο γκαρσία διαδέχθηκε τον αμπέλ φερέιρα, ο παοκ νίκησε στο ντεμπούτο του και ο βασίλης σκουντής σκιαγραφεί το προφίλ ενός sui generis τύπου. Απίστευτη καταγγελία από τον κώστα καραπαπά για τον πάμπλο γκαρσία καθώς ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης παε έκανε λόγο για «επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ» και τόνισε πως περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και τα αρμόδια όργανα να ακολουθήσουν τις.

Ένα μήνα συμπλήρωσε ο πάμπλο γκαρσία στον πάγκο του παοκ και ήδη μετρά έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Επίθεση καραπαπά σε γκαρσία : Συνεχίζουμε», είπε ο γκαρσία και συνέχισε. Χωρίς να υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος ο πάμπλο γκαρσία αποχώρησε από την προπόνηση του παοκ μετά από τετ α τετ που είχε με τον υπηρεσιακό ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας, ο πάμπλο γκαρσία έφυγε από τις εγκαταστάσεις της σουρωτής πολύ πριν τελειώσει η. Θα δούμε πως θα πάει.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ: 24/07/2010
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ: 24/07/2010 from 3.bp.blogspot.com
Μία μέρα μετά τον τελικό του κυπέλλου ελλάδας, στη θεσσαλονίκη πανηγυρίζουν και στον πειραιά έχουν νεύρα. Για όλο το κλαμπ είναι το κύπελλο. Είναι από εκείνες τις συμπεριφορές που ντροπιάζουν το σπορ στο σύνολό του. Ο πάμπλο θα είναι ο βοηθός στην κ17. Με τον πάμπλο γκαρσία τα έβαλε ο κώστας καραπαπάς, ο οποίος περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ασχοληθεί με τον προπονητή του παοκ. .συνεργασίας του με τον πάμπλο γκαρσία αποκάλυψε πως θα γίνει βοηθός προπονητή στην κ17 και μελλοντικά ίσως προπονητής και του παοκ. Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε το κύπελλο στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό του «δικεφάλου του βορρά». Ο πάμπλο γκαρσία μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τις αντιαθλητικές συμπεριφορές του ως ποδοσφαιριστής, χθες την ώρα των πανηγυρισμών για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του με τον λόγο πλέον να οφείλει να έχει η δικαιοσύνη για την παραδειγματική τιμωρία του γκαρσία.

Θα δούμε πως θα πάει.

Ο πάμπλο γκαρσία διαδέχθηκε τον αμπέλ φερέιρα, ο παοκ νίκησε στο ντεμπούτο του και ο βασίλης σκουντής σκιαγραφεί το προφίλ ενός sui generis τύπου. Σάββατο, 22 μαΐου 2021 23:44. Δύο τρόποι για να κλείσετε στόματα (φωτο). Ο πάμπλο γκαρσία μίλησε πριν τον τελικό του κυπέλλου απέναντι στον ολυμπιακό το σάββατο (22/5 21:00), σχολιάζοντας τους παράγοντες που θα παίξουν ρόλο για την έκβαση του αγώνα ενώ τόνισε πως νιώθω ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη. Ο πάμπλο γκαρσία με δάκρυα στα μάτια αφιέρωσε την κατάκτηση του κυπέλλου στην οικογένεια του αλλά και στους… πρωταθλητές της ζωής. Θα δούμε πως θα πάει. Συγκινημένος εμφανίστηκε ο πάμπλο γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού. Ο ουρουγουανός τεχνικός του παοκ, όμως θα πάει για το μεγάλο προπονητικό κόλπο. Ο προπονητής του παοκ αφιέρωσε το κύπελλο στη σύζυγό του, σε όλη την οικογένεια του παοκ και ήταν πολύ δύσκολο. Εάν όμως ήμουν στρατηγός, ούτε συζήτηση: «είμαι ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη». Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε το κύπελλο στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό του «δικεφάλου του βορρά». Απίστευτη καταγγελία από τον κώστα καραπαπά για τον πάμπλο γκαρσία καθώς ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης παε έκανε λόγο για «επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ» και τόνισε πως περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και τα αρμόδια όργανα να ακολουθήσουν τις.

Ο πάμπλο γκαρσία έδωσε το δικό του σκεπτικό για τον τρόπο με τον οποίο… κλείνουν τα στόματα. Ο πάμπλο γκαρσία τόνισε πως ο παοκ είναι έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου, αναφέρθηκε και στο αν το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει κάτι για τη νέα σεζόν, για τον πρώτο του τελικό ως προπονητής, ενώ δεν δίστασε να ευχαριστήσει τόσο τον κόσμο όσο και την οικογένεια σαββίδη. Ο πάμπλο γκαρσία με δάκρυα στα μάτια αφιέρωσε την κατάκτηση του κυπέλλου στην οικογένεια του αλλά και στους. Για όλο το κλαμπ είναι το κύπελλο. Ο πάμπλο γκαρσία τόνισε πως ο παοκ είναι έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου, αναφέρθηκε και στο αν το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει κάτι για τη νέα σεζόν, για τον πρώτο του τελικό ως προπονητής, ενώ δεν δίστασε να.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ: 24/07/2010
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ: 24/07/2010 from 3.bp.blogspot.com
Ο πάμπλο θα είναι ο βοηθός στην κ17. Ο πάμπλο γκαρσία τόνισε πως ο παοκ είναι έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου, αναφέρθηκε και στο αν το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει κάτι για τη νέα σεζόν, για τον πρώτο του τελικό ως προπονητής, ενώ δεν δίστασε να ευχαριστήσει τόσο τον κόσμο όσο και την οικογένεια σαββίδη. Για χυδαίες ύβρεις κατά του ολυμπιακού κατηγορεί ο κώστας καραπαπάς τον πάμπλο γκαρσία. Έναν σαφώς εμπειρότερο προπονητή, με πολλές παραστάσεις και ικανότητες. Ένα μήνα συμπλήρωσε ο πάμπλο γκαρσία στον πάγκο του παοκ και ήδη μετρά έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Οι δυο πήραν το πρωινό τους, προσαρμοσμένο χρονιά στην ώρα που ξύπνησαν, με τον πάμπλο γκαρσία να μην έχει αποχωριστεί το μετάλλιο του κυπελλούχου… Με δάκρυα στα μάτια, ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε την κατάκτηση του κυπέλλου στην οικογένεια του αλλά και. Ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης παε έκανε λόγο για «επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ» και.

Ο ουρουγουανός τεχνικός του παοκ, όμως θα πάει για το μεγάλο προπονητικό κόλπο.

«είμαι ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη». Σε μια τέτοια περίπτωση , δεν ξέρω εάν θα έπαιρνα για προπονητή τον πάμπλο γκαρσία. Ο πάμπλο γκαρσία θα έχει διάφορους λόγους να θυμάται το κύπελλο ελλάδας που κατέκτησε χθες (22/5) στο οακα με τον παοκ κόντρα στον ο πάμπλο γκαρσία έγινε ο πρώτος προπονητής που κατέκτησε τίτλο με τον παοκ χωρίς να έχει εργαστεί προηγούμενη σεζόν ως τεχνικός σε πρώτη. Απίστευτη καταγγελία από τον κώστα καραπαπά για τον πάμπλο γκαρσία καθώς ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης παε έκανε λόγο για «επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ» και τόνισε πως περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και τα αρμόδια όργανα να ακολουθήσουν τις. .συνεργασίας του με τον πάμπλο γκαρσία αποκάλυψε πως θα γίνει βοηθός προπονητή στην κ17 και μελλοντικά ίσως προπονητής και του παοκ. Ο εκ των αντιπροέδρων της ερυθρόλευκης παε έκανε λόγο για «επιτομή της γυφτιάς και του κόμπλεξ» και. Για χυδαίες ύβρεις κατά του ολυμπιακού κατηγορεί ο κώστας καραπαπάς τον πάμπλο γκαρσία. Εάν όμως ήμουν στρατηγός, ούτε συζήτηση: Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της cosmotetv Ο πάμπλο γκαρσία μίλησε πριν τον τελικό του κυπέλλου απέναντι στον ολυμπιακό το σάββατο (22/5 21:00), σχολιάζοντας τους παράγοντες που θα παίξουν ρόλο για την έκβαση του αγώνα ενώ τόνισε πως νιώθω ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη. Ο τούντορ έχει 2+1 χρόνια συμβόλαιο κι αυτό εντάσσεται στο 5ετές πλάνο του πάμπλο. Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του δικεφάλου, είπε: Ο πάμπλο θα είναι ο βοηθός στην κ17.

Ένα μήνα συμπλήρωσε ο πάμπλο γκαρσία στον πάγκο του παοκ και ήδη μετρά έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Στανιό και σπρώξιμο στο πρωτάθλημα αλλά και το επικοινωνιακό παιχνίδι που ήδη ξεκίνησε. Για όλο το κλαμπ είναι το κύπελλο. Αλλά ο πάμπλο γκαρσία είναι κι άλλα πράγματα. Θα δούμε πως θα πάει.

ΠΑΟΚ: «Κυρίες και κύριοι, ο Πάμπλο Γκαρσία...» (ΒΙΝΤΕΟ ...
ΠΑΟΚ: «Κυρίες και κύριοι, ο Πάμπλο Γκαρσία...» (ΒΙΝΤΕΟ ... from thecaller.gr
Για όλο το κλαμπ είναι το κύπελλο. Ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, μίλησε για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ελλάδος κόντρα στον ολυμπιακό, τα λόγια που αναλυτικά όσα δήλωσε ο πάμπλο γκαρσία στη συνέντευξη τύπου του τελικού, μετά την κατάκτηση του τροπαίου από τον παοκ Επίθεση καραπαπά σε γκαρσία : Ο πάμπλο γκαρσία με δάκρυα στα μάτια αφιέρωσε την κατάκτηση του κυπέλλου στην οικογένεια του αλλά και στους… πρωταθλητές της ζωής. Κανονικά, ο πάμπλο γκαρσία θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση. Σάββατο, 22 μαΐου 2021 23:44. Σε μια τέτοια περίπτωση , δεν ξέρω εάν θα έπαιρνα για προπονητή τον πάμπλο γκαρσία. «είμαι ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη».

Αλλά ο πάμπλο γκαρσία είναι κι άλλα πράγματα.

Με τον πάμπλο γκαρσία τα έβαλε ο κώστας καραπαπάς, ο οποίος περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ασχοληθεί με τον προπονητή του παοκ. Για όλο το κλαμπ είναι το κύπελλο. Ο πάμπλο γκαρσία διαδέχθηκε τον αμπέλ φερέιρα, ο παοκ νίκησε στο ντεμπούτο του και ο βασίλης σκουντής σκιαγραφεί το προφίλ ενός sui generis τύπου. Ξεσαλώσει μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τον παοκ και μετά τους χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά του ολυμπιακού, έκανε ένα νέο απίστευτο ποστάρισμα από γκαρσία: Σάββατο, 22 μαΐου 2021 23:44. Ο τούντορ έχει 2+1 χρόνια συμβόλαιο κι αυτό εντάσσεται στο 5ετές πλάνο του πάμπλο. Ο προπονητής του παοκ αφιέρωσε το κύπελλο στη σύζυγό του, σε όλη την οικογένεια του παοκ και ήταν πολύ δύσκολο. Για χυδαίες ύβρεις κατά του ολυμπιακού κατηγορεί ο κώστας καραπαπάς τον πάμπλο γκαρσία. Θα δούμε πως θα πάει. Οι δυο πήραν το πρωινό τους, προσαρμοσμένο χρονιά στην ώρα που ξύπνησαν, με τον πάμπλο γκαρσία να μην έχει αποχωριστεί το μετάλλιο του κυπελλούχου… Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε το κύπελλο στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό του «δικεφάλου του βορρά». «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο. Ο πάμπλο γκαρσία μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τις αντιαθλητικές συμπεριφορές του ως ποδοσφαιριστής, χθες την ώρα των πανηγυρισμών για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του με τον λόγο πλέον να οφείλει να έχει η δικαιοσύνη για την παραδειγματική τιμωρία του γκαρσία.

Οι δυο πήραν το πρωινό τους, προσαρμοσμένο χρονιά στην ώρα που ξύπνησαν, με τον πάμπλο γκαρσία να μην έχει αποχωριστεί το μετάλλιο του κυπελλούχου… παμπλο γκαρσια. Με δάκρυα στα μάτια, ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε την κατάκτηση του κυπέλλου στην οικογένεια του αλλά και.

Posting Komentar

0 Komentar