Advertisement

Aytaç Kara Galatasaray / Aytaç Kara: Galatasaray'dan teklif almadım : Galatasaray, kasımpaşalı aytaç kara ile sezon sonu için her konuda anlaşmaya vardı.

Aytaç Kara Galatasaray / Aytaç Kara: Galatasaray'dan teklif almadım : Galatasaray, kasımpaşalı aytaç kara ile sezon sonu için her konuda anlaşmaya vardı.. Galatasaray'ın ilk devre arası transferi aytaç kara oldu. Kadrosuna yerli oyuncu takviyeleri arayan galatasaray'da aytaç kara ismi gündeme geldi. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Çünkü aytaç kara'nın kasımpaşa ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor… tecrübeli oyuncu daha önce de galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Kasımpaşa'daki sözleşmesi haziran ayında bitecek 28 yaşındaki orta saha, yeni sezonda galatasaray forması giyecek.

Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 2.30.süper lig galatasaray'da halil akbunar sesleri. Aytaç kara galatasaray ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aytaç kara galatasaray haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Galatasaray, aytaç kara'nın transferine ilişkin ise kamuoyu aydınlatma platformu'na (kap) şu açıklamayı yaptı: Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Aytaç Kara: "Galatasaray'dan teklif almadım" - Alfa Haber ...
Aytaç Kara: "Galatasaray'dan teklif almadım" - Alfa Haber ... from static.daktilo.com
Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık. Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Ocak ayında transfer döneminin açılmasıyla galatasaray bütçe oluşturup oluşturmaz aytaç kara'yı açıklaması bekleniyor. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı. Galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı.

23 099 просмотров • 20 дек.

Fanatik'in haberine göre, aytaç kara ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Galatasaray'ın ilk devre arası transferi aytaç kara oldu. Galatasaray, alpaslan öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını kap'a bildirdi. Kasımpaşa forması giyen aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Aytaç kara, imza sonrasında ilk açıklamasında, galatasaray, kim olursa olsun her zaman şampiyonluğa oynayan bir camiadır. Her sene en büyük hedeflerle yoluna çıkar. Küme düşen bursaspor'da sezonun en dikkat çeken oyuncusu olan aytaç'ın kısa bir süre önce görüştüğü. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. 2.30.süper lig galatasaray'da halil akbunar sesleri. 23 099 просмотров • 20 дек. Ntvspor açıkladı aytaç kara, galatasaray ile anlaştı.

Galatasaray'ın ilk devre arası transferi aytaç kara oldu. Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Aytaç kara'nın galatasaray ile sezon sonu için büyük oranda anlaştığı ve yaz aylarında resmi imzayı atacağı belirtildi. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Galatasaray, kasımpaşalı aytaç kara ile sezon sonu için her konuda anlaşmaya vardı.

Galatasaray, Kasımpaşalı Aytaç Kara ile anlaşmaya vardı
Galatasaray, Kasımpaşalı Aytaç Kara ile anlaşmaya vardı from img.acunn.com
Yeni transferimiz aytaç kara galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak istediğini belirterek, abdurrahim başkanımızın dediği gibi evime geldim. Galatasaray'dan kap'a yapılan açıklama şöyle; Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Aytaç'ı beşiktaş ve aytaç kara'ya beşiktaş ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı. Galatasaray kulübü, aytaç kara ile üç yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Aytaç kara ile ön protokol imzalandı. Galatasaray, aytaç kara'nın transferine ilişkin ise kamuoyu aydınlatma platformu'na (kap) şu açıklamayı yaptı: Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı.

Galatasaray'dan kap'a yapılan açıklama şöyle;

Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Her sene en büyük hedeflerle yoluna çıkar. Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık. Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Aytaç kara ile ön protokol imzalandı. Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Küme düşen bursaspor'da sezonun en dikkat çeken oyuncusu olan aytaç'ın kısa bir süre önce görüştüğü. Çünkü aytaç kara'nın kasımpaşa ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor… tecrübeli oyuncu daha önce de galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Kasımpaşa kulübü'nden daha önce ryan donk, mbaye diagne, fatih öztürk.

Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Aytaç kara, imza sonrasında ilk açıklamasında, galatasaray, kim olursa olsun her zaman şampiyonluğa oynayan bir camiadır. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Galatasaray, alpaslan öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını kap'a bildirdi. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı.

Aytaç Kara: Galatasaray'dan teklif almadım
Aytaç Kara: Galatasaray'dan teklif almadım from imgrosetta.mynet.com.tr
Profesyonel futbolcu alpaslan öztürk ile. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı. Fanatik'in haberine göre, aytaç kara ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Galatasaray'ın ilk devre arası transferi aytaç kara oldu. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Kasımpaşa kulübü'nden daha önce ryan donk, mbaye diagne, fatih öztürk.

Galatasaray, kasımpaşalı aytaç kara ile sezon sonu için her konuda anlaşmaya vardı.

Ntvspor açıkladı aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. 23 099 просмотров • 20 дек. Aytaç kara, bu sezon 26 lig maçında 4 gol attı 2 de asist yapma başarısı gösterdi. Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Profesyonel futbolcu alpaslan öztürk ile. Aytaç'ı beşiktaş ve aytaç kara'ya beşiktaş ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı. Çünkü aytaç kara'nın kasımpaşa ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor… tecrübeli oyuncu daha önce de galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Aytaç kara ile ön protokol imzalandı. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı. Aytaç kara, imza sonrasında ilk açıklamasında, galatasaray, kim olursa olsun her zaman şampiyonluğa oynayan bir camiadır. Aytaç kara'nın galatasaray ile sezon sonu için büyük oranda anlaştığı ve yaz aylarında resmi imzayı atacağı belirtildi.

Ntvspor açıkladı aytaç kara, galatasaray ile anlaştı aytaç kara. Aytaç kara ile ön protokol imzalandı.

Posting Komentar

0 Komentar